Jdi na obsah Jdi na menu

Hádanky pro říjen

10. 11. 2010
Hádanka č.3 pro měsíc říjen
hadanka_2.jpg
Letošní podzimní výstava byla zajímavá také svojí květinovou výzdobou. Květiny přivezené z Holandska aranžovala již tradičně umělkyně, jejíž jméno je klíčem 3. hádanky.
Pokud je znáte, napište Váš názor na mail-adresu
"zahradkari.frydlant.n.o@gmail.com".
Tímto jsou hádanky vyčerpány a nyní čekáme na správné odpovědi, které zde zveřejníme 20. listopadu a platí co bylo napsáno u hádanky č.1.
Hádanka č.2 pro měsíc říjen
hadanka_2.jpg
Jaké ovoce vidíte na obrázku. Prozradíme, že bylo vystaveno na naší výstavě "Podzim 2010" a jeho původ je daleko na východě. Pokud víte, napište Váš názor na mail-adresu
"zahradkari.frydlant.n.o@gmail.com".
Do konce října zbývá ještě jedna hádanka. Správné odpovědi zveřejníme 20. listopadu a platí co bylo napsáno u hádanky č.1.
Hádanka č.1 pro měsíc říjen
hadanka.jpg
Na obrázku vidíte místo, které v květinářském průmyslu hraje velmi významnou úlohu. Pokud jste poznali, co zobrazuje, napište Váš názor na mail-adresu
"zahradkari.frydlant.n.o@gmail.com".
Do konce října zde najdete ještě další dvě hádanky. Správné odpovědi zveřejníme 20. listopadu a z těch, kteří správně odpoví na všechny tři hádanky, bude vylosován na výborové schůzi dne 9.11.2010 vítěz. Jeho jméno zde oznámíme a bude mu při zahájení výstavy "Kouzlo Vánoc" - 27.11.2010 předán symbolický košík jablek.